ACTUALITATE 12 februarie 2019

Militarii covăsneni declară război cancerului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1686 vizualizări

Batalionul 22 Vânători de Munte „CIREŞOAIA” cere ajutorul întregii comunități

Colectivul Unității Militare din Sfântu Gheorghe desfășoară o „misiune” de maximă importanță și contracronometru. Militarii covăsneni s-au angrenat să ajute familia unui coleg de-al lor, care se luptă cu boala secolului, cancerul. În acest sens, Vânătorii de Munte fac un apel de suflet către toți cei care au posibilitatea și vor să ajute să doneze bani pentru a-i da șansa astfel unei femei în vârstă de 42 de ani, mamă a unui copil de 9 ani, să beneficieze de o intervenție specială la o clinică din Turcia, procedură care i-ar putea salva viața.

Doamna Popescu Felicia, în vârstă de 42 de ani, mama unui copil de doar 9 ani, este mult încercată de soartă, începând cu anul 2016 când a suferit intervenţia chirurgicală pentru tumoare malignă mamară.

Însă agresivitatea celulelor canceroase a fost atât de mare încât a provocat metastaze la distanţă, localizându-se cu preponderenţă în sistemul osos (coloana vertebrală) şi în sistemul nervos central (determinări secundare cerebrale).

Terapiile oncologice administrate până acum s-au dovedit a fi prea puţin eficiente, astfel încât se impune Radioterapie Complexă de Înaltă Performanţă la o clinică oncologică de renume în Istanbul - Turcia, unitate medicală de profil, în care începând cu data de 07.02.2019, colega noastră este supusă şedinţelor de radioterapie.

Apelăm cu inima deschisă noi, colectivul U.M. 01048 Sfântu Gheorghe, către toţi cei cu suflet cald, să ajutăm de maximă urgenţă familia POPESCU, familie mult încercată de ghearele bolii secolului”, arată comunicatul transmis către OBSERVATORUL DE COVASNA, de Batalionul 22 Vânători de Munte „CIREŞOAIA” și semnat de comandatul unității, colonelul Gabriel Moglan.

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

- În lei, la BRD, contul cu nr. IBAN: RO30BRDE210SV11970672100, pe numele POPESCU FELICIA;

- În EUR, la BCR, contul cu nr. IBAN: RO95RNCB0124038072690011, pe numele BÂNDEA CLAUDIA. În acest cont, la depunere, nu se percepe comision. La menţiuni se va trece pentru POPESCU FELICIA.

Persoanele care pot fi contactate pentru mai multe detalii în acest caz sunt maiorul Mihai Liviu Gaiţă (+40744-341543) și medicul Claudia Bândea (+40760-244859).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.