ACTUALITATE 6 iulie 2016

Máthé László, noul director general al TEGA

de Iulia Drăghici - Taraș | 372 vizualizări

Mathe Laszlo-noul-director-TEGASocietatea care se ocupă cu serviciile publice de salubrizare în 38 localităţi din judeţul Covasna, S.C. TEGA S.A., are de la 1 iulie un nou director general. Consiliul de Administraţie l-a numit în funcţie pe Máthé László, angajat în cadrul firmei încă din 1998.

Pentru Máthé László noua funcţie înseamnă de fapt continuarea muncii începute de fostul director Tóth-Birtan Csaba. „Avem proiecte care trebuie continuate. Şi înainte de numirea în această funcţie am fost angajat al firmei şi am făcut parte din echipa domnului Tóth, drept urmare misiunea noastră este să ne ducem mai departe proiectele începute”, ne-a declarat noul director al TEGA.

Schimbările de la nivelul conducerii vin ca urmare a deciziei Consiliului Local din Sfântu Gheorghe de a-l vota în funcţia de viceprimar pe fostul director, Tóth-Birtan Csaba.

„Máthé László este angajat al SC. TEGA SA. din anul 1998, iar începând din anul 2009 a fost director operaţional de salubritate. Alegerea a fost bazată pe experiența dobândită în acest timp”, arată un comunicat de presă.

S.C. TEGA S.A. funcţionează prin Hotărârea Consiliului Local nr. 41 / 1996, ca succesor de drept al R.A.A.D.P. De două decenii, aceasta este cea mai mare companie în județul Covasna care gestionează serviciile publice de salubrizare a deșeurilor municipale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.