ACTUALITATE 14 iunie 2016

Măsuri pentru desfășurarea examenului de Bacalaureat în siguranță

de Covasna Media | 807 vizualizări

Polițiștii covăsneni acționează suplimentar în această perioadă pentru desfășurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului de Bacalaureat.

Pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în liniște și siguranță a examenelor, șeful Poliției Române, chestorul de poliție Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea numărului de polițiști care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 34 de polițiști de la ordine publică, rutieră, dar și de la alte structuri vor acționa zilnic, la nivelul județului Covasna, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente aflate în teren.

Echipajele din teren vor acționa pentru a depista și lua măsurile legale care se impun față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică. În acest sens, cele 9 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier, pentru prevenirea accidentelor și a ambuteiajelor.

Poliţiştii vor fi la datorie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și fluidizarea traficului rutier în zona unităților de învățământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Teme articol: bacalaureat siguranta licee
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.