ACTUALITATE 26 ianuarie 2020

(Update) Mașină scufundată în Lacul de la Reci

de Iulia Drăghici - Taraș | 27383 vizualizări

UPDATE: Operațiunea de recuperare a mașinii din apele înghețate ale Lacului de la Reci a durat peste cinci ore. Aceasta s-a finalizat luni, în jurul orei 16:00. 

Potrivit polițiștilor, șoferul în vârstă de 49 de ani este din Sfântu Gheorghe. 

Știrea inițială: Șoferul a fost amendat de polițiști

Dornic de senzații extreme, șoferul unui autoturism a vrut duminică la prânz să încerce grosimea gheții de pe Lacul de la Reci. Cum era de așteptat, gheața a cedat sub greutatea mașinii. Din fericire, incidentul nu a făcut victime. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost amendat de polițiștii care s-au autosesizat în acest caz. Sancțiunea primită s-a ridicat la 1.000 de lei.   

„Un conducător auto a vrut să se plimbe pe suprafața înghețată a lacului, dar gheața a cedat sub greutatea mașinii. Nu au fost victime și nu a fost sesizată nici poliția, dar s-au autosesizat colegii mei, care au aplicat o sancțiune contravențională conducătorului auto”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Potrivit acestuia, s-a încercat scoaterea autoturismului din lac, însă operațiunea s-a sistat pentru că s-a lăsat întunericul, urmând a se relua luni dimineața. 

Sursa foto: Info Trafic jud. Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.