ACTUALITATE 5 ianuarie 2016

Maria Darocz poate fi operată dacă o ajutăm până la capăt

de Mirela Cara | 258 vizualizări

Maria Darocz, fetița din Ozun care suferă de luxație de șold congenitală bilaterală, are șanse reale să se opereze și să meargă ca orice copil normal, dacă nu ne oprim în acest punct cu ajutorul oferit. Programată pentru operație la Spitalul „Regina Maria” din Bucureşti în data de 18 februarie, Maria are nevoie de suma minimă de 6.000 de euro.

Impresionați de povestea micuței și de suferința părinților, după mediatizarea cazului în ziarul nostru, mulți oameni de bine s-au oferit să o ajute. Până în prezent, în contul personal al mamei, în care au contribuit persoanele fizice, s-au strâns 11.100 lei și, din informațiile primite de la aceasta, reiese că în următoarea perioadă este posibil să mai apară câteva donații care vor însuma 7.000 de lei.

Acestora li se adaugă și sumele primite deja de la Asociația pentru Comunitate și un alt donator, care împreună au oferit suma de 1.200 de lei, însă este nevoie în continuare de eforturile noastre.

În perioada care a mai rămas până la operație, unindu-ne eforturile, putem strânge suma rămasă până la 6.000 de euro, contribuind în felul acesta la schimbarea destinului unei fetițe cu chip luminos și zâmbet senin.

Cei interesați să vină în ajutorul micuței Maria pot face donații în bani folosind conturile deschise special în acest sens. Persoanele fizice pot depune sumele cu care vor să contribuie în contul RO87 CECE C001 9463 2489 4811, deschis de mama fetei, Daniela Bradu Darocz. La rândul lor, persoanele juridice care au aceeași intenție pot folosi fie contul deschis de Crucea Roșie cu scopul de a strânge bani pentru Maria, respectiv RO55RNCB0124038020540039, fie pe cel deschis de Asociația pentru Comunitate (APC) în același scop: RO53BTRL01501205455817XX.

Donatorii trebuie să aibă în vedere faptul că la Crucea Roșie se strâng bani pentru mai multe cauze. De aceea, la depunerea banilor în cont, este foarte important să se facă precizarea „bani pentru operația Mariei Darocz din Ozun”. De asemenea, este foarte important de știut că nici Crucea Roșie și nici APC nu vor înmâna sumele strânse familiei. Acestea vor fi transferate în contul Spitalului Regina Maria, unde va fi operată fetița cu același prenume.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.