ACTUALITATE 25 martie 2012

Mansardă mistuită de flăcări [VIDEO]

de Covasna Media | 75 vizualizări

Peste 20 de pompieri au intervenit mai bine de 5 ore pentru stingerea flăcărilor

Vineri noaptea, dispeceratul ISU Covasna a fost anunţat, prin sistemul 112, despre faptul că arde acoperişul unei case din municipiul Sfântu Gheorghe.

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe s-au deplasat la locul indicat şi au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Având în vedere amploarea flăcărilor ce se manifestau cu violenţă la acoperişul şi mansarda clădirii, alte două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sf. Gheorghe, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Secuiesc şi un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ozun au venit în sprijinul colegilor lor.

Peste 20 de pompieri au intervenit mai bine de 5 ore pentru stingerea flăcărilor şi înlăturarea pericolului extinderii incendiului la întreaga casă de locuit.

Intervenţia a fost îngreunată din cauza lipsei surselor de apă în apropiere, echipajele fiind nevoite să alimenteze autospecialele în repetate rânduri.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă efectul termic al curentului electric, au ars acoperişul construcţiei confecţionat din lemn şi învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 200 de mp, mobilier, electronice şi alte bunuri din mansarda locuinţei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.