ACTUALITATE 24 noiembrie 2017

Manó, preferatul publicului la Vocea României

de Iulia Drăghici - Taraș | 1093 vizualizări

Covăsneanul merge mai departe la „Vocea României” 

În live-ul de vineri seară Ráduly Botond - Manó a câștigat inimile publicului, pentru că a trecut în runda următoare datorită voturilor primite. Acesta a interpretat melodia „Hello” a lui Adelle. 

„Muzica înseamnă și alb și negru. Muzica înseamnă contraste. Ai fost extraordinar”, au fost cuvintele antrenorului Adrian Despot după momentul lui Manó.

Vezi în continuare videoclipul cu prestația lui Manó: 

 

În preselecțiile de la „Vocea României”, Ráduly Botond - Manó din Sfântu Gheorghe a întors toate cele patru scaune ale juraților cu o interpretate impecabilă a melodiei „In My Defence” a regretatului Freddy Mercury.

La dueluri, acesta s-a confruntat Ramona Dinu, iar după momentul lor, antrenorul Despot a decis să meargă mai departe în concurs cu Manó.

Ráduly Botond, născut în 1989 la Sfântu Gheorghe, este absolvent al Liceului de Artă „Plugor Sándor“. Acesta a participat la mai multe competiții muzicale, printre care și Erdély Hangja (Vocea Transilvaniei) în 2010, pe care a și câștigat-o, Levay Sylvester International Music Competition din Serbia, tot în 2010, dar și la trei ediții de X Factor. Prima a fost în 2011, când a ajuns până la Bootcamp. În 2012 a mers din nou la X Factor România, ajungând până la etapa Live Show nr. 3, iar în 2013 a participat la X Factor Ungaria, până la casa mentorilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.