ACTUALITATE 31 mai 2016

Mădălin Guruianu a organizat un miting autorizat

de Covasna Media | 1058 vizualizări

Candidatul PNL la Primăria Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a organizat luni seara un miting autorizat la Pavilionul din Parcul Central al oraşului. Scopul acestuia a fost legat de susţinerea ideii de a avea un viceprimar PNL-ist în municipiul covăsnean. La miting au participat circa 100 de persoane, potrivit organizatorilor.

„Vreau să vă spun că am ajuns aici doar datorită dumneavoastră. Fără dumneavoastră nu putem să facem nimic şi nu putem să ne facem vizibil mesajul. E important ca duminică să veniţi la vot. Pe mine asta m-a ţinut constant în toate activităţile pe care le fac: mă simt obligat şi vinovat faţă de această echipă de tineri pe care o am alături de mine în campanie care mi-au spus să nu îi fac de râs şi să nu cumva să nu încerc vreodată să fac doar lucruri bune. Ar trebui să nu uitaţi că răul înfloreşte când oamenii buni nu fac nimic, iar dacă vă consideraţi oameni buni, încercaţi să faceţi bine în jurul vostru. Când toate picăturile se vor multiplica, vom face un mare ocean de lucruri bune. Cu siguranţă voi face tot ceea ce ţine de mine să determin schimbarea în bine”, a transmis candidatul Mădălin Guruianu celor prezenţi la miting.

Vlad Vidican, un tânăr avocat din Sfântu Gheorghe, partener cu Mădălin Guruianu în multe proiecte dedicate tinerilor, a spus: „Îl cunosc pe Mădălin de foarte mult timp şi este, în primul rând, un prieten. Este un om alături de care am lucrat foarte mult şi împreună cu care am participat la foarte multe proiecte. Consider că este omul cel mai potrivit pentru postul de viceprimar. Îl susţin indiferent de partidul din care face parte. Pe mine mă interesează foarte puţin acest aspect. Încerc, pe cât ne permite şi legislaţia electorală, să votez omul, nu partidul politic. Mădălin are din partea mea toată încrederea”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ion, 2 iunie 2016
Vlad Vidican nu e avocat. Doar isi confera calitati mincinoase.
lili, 1 iunie 2016
La ce greata ma apuca atunci cand vorbim despre maretul PNL(fostul PNL + fostul PDL!!) nici ca merita sa merg la vot... Poate omul Madalin Guruianu sa merite, dar partidul lui este o mizerie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.