ACTUALITATE 27 februarie 2014

Lucrările de construcţie a parcului industrial de la Câmpu Frumos vor începe în martie

de Agerpres | 168 vizualizări

Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe au anunţat, joi, că la începutul lunii martie vor demara lucrările de amenajare a viitorului parc industrial de la Câmpu Frumos, care se va întinde pe o suprafaţă de aproape 16,5 hectare.

Potrivit viceprimarului Sztakics Éva, în prima fază vor fi demolate clădirile vechi, în care a funcţionat un fost IAS, iar în locul lor vor fi ridicate altele, care vor cuprinde birouri, ateliere şi săli de conferinţe. Sztakics Éva a menţionat că pentru început vor putea fi găzduite între opt şi douăsprezece firme mici. Tot aici va fi mutată şi recuzita teatrelor aflate în subordinea Consiliului Local, degajându-se, astfel, spaţii importante cărora li se vor putea da alte destinaţii.

Lucrările vor fi realizate de un consorţiu format dintr-o firmă din Sfântu Gheorghe şi una din Bucureşti, care au câştigat licitaţia, termenul de finalizare fiind în maximum 20 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 24,6 milioane de lei, iar trei sferturi din sumă va fi asigurată din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.