ACTUALITATE 23 iulie 2020

Lucrări de asfaltare finalizate în comuna Bățani

de Daniela Luca | 663 vizualizări

Modernizarea a fost finanțată din fonduri guvernamentale  

Săptămâna aceasta au fost finalizate lucrările de asfaltare în câteva dintre localitățile din comuna Bățani. Autoritățile locale spun că pe listă mai sunt câteva străzi care au rămas nemodernizate, însă, per total, infrastructura arată din ce în ce mai bine. 

„Acum se termină un proiect cu opt plus șase kilometri de străzi și drumuri locale în Herculian, Bățanii Mici, Bățanii Mari și Aita Seacă. La Ozunca Băi au fost făcute străzile acum câțiva ani. Toate lucrările s-au efectuat prin PNDL. Din 2016 tot ne-am chinuit pentru că a trebuit simultan să băgăm țevile și să facem instalația de apă și canalizare, iar după aceea s-au schimbat niște lucruri. A trebuit să schimbăm proiectul cu noile valori. A durat mult, dar am ajuns la final cumva. Chiar astăzi s-a finalizat totul. Mai am ceva străzi de modernizat și gata, cam totul e rezolvat. Mai am un alt proiect pentru restul străzilor mai mici”, ne-a spus primarul din Bățani, Simon András. 

Conform acestuia, valoarea totală a lucrărilor de asfaltare este de 13 milioane de lei. 

În paralel, se mai lucrează și la construirea unui nivel suplimentar la școala din Herculian. 

„Acolo este nevoie de mărirea școlii pentru că populația e în creștere. Nu era prevăzut în 2008 să fie încă un etaj, iar acum se mai adaugă un nivel Au și început lucrările. Valoarea construcției este de 2,5 milioane de lei”, ne-a mai spus Simon András. 

Sursă foto: Facebook Kisbacon Település. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.