ACTUALITATE 13 martie 2020

Liderii Guvernului intră în izolare din cauza coronavirusului

de Iulia Drăghici - Taraș | 877 vizualizări
Sursa foto - Facebook @pnl.ro
Sursa foto - Facebook @pnl.ro

Toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL vor intra în izolare la domiciliu, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Anunţul a fost făcut vineri de preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a precizat că tuturor senatorilor din grupul PNL li se va transmite să se izoleze. Acesta va merge la Vila Lac. 

„Nu aşteptăm ancheta epidemiologică. (...) Solicităm diagnosticarea rapidă", a afirmat Orban. 

Senatorul liberal Vergil Chiţac, candidat pentru alegerile locale la funcţia de primar al Constanţei, a fost diagnosticat cu COVID-19, în urma testului făcut specific făcut în urmă cu o zi la domiciliu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele filialei judeţene PNL, deputatul Bogdan Huţucă.

„Vergil Chiţac a decis să se izoleze acasă după revenirea de la şedinţa BPN al PNL de săptămâna aceasta unde a fost aprobată candidatura sa la funcţia de primar al municipiului Constanţa pentru că avea o stare generală uşor alterată, iar joi a solicitat efectuarea unui test pentru noul coronavirus, la domiciliu. Din păcate, după cum ne-a anunţat, testul a ieşit pozitiv pentru COVID-19", a precizat Huţucă.

Liderul liberal a mai precizat că, după aflarea informaţiei în legătură cu starea de sănătate a colegului său, a decis, de asemenea, să se izoleze la domiciliu şi să solicite efectuarea unui test la coronavirus.

Sursa: Agerpres. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.