ACTUALITATE 7 iunie 2021

La volan, cu permis de SUA, dar fără drept de a conduce în România

de Iulia Drăghici - Taraș | 1340 vizualizări

O femeie în vârstă de 61 de ani, cetățean american, a fost duminică depistată în trafic, în Sfântu Gheorghe, la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere internațional, ci unul eliberat de către autoritățile din Statele Unite ale Americii. 

Azi, 06.06.2021, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul Rutier au oprit în trafic un autoturism pe strada Lt. Păiuș David din municipiul Sfântu Gheorghe.

Conducătoarea auto, o femeie de 61 ani, cetățean american, a înmânat pentru control un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Statele Unite ale Americii categoria D, fără a deține un permis de conducere internațional, fapt ce nu îi dă dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, a transmis duminică, IPJ Covasna, printr-un comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.