ACTUALITATE 28 decembrie 2009

La Ozun – şampanie în faţa Primăriei

de Covasna Media | 437 vizualizări
De Revelion, locuitorii comunei sunt aşteptaţi de primar în faţa Primăriei În noaptea dintre ani, locuitorii din Ozun sunt aşteptaţi să ciocnească un pahar de şampanie cu primarul şi consătenii lor, într-un obicei care se află la cel de-al treilea an. Primarul Raduly Istvan a declarat că a cumpărat 4 baxuri de şampanie şi la ora 00 noaptea îi aşteaptă pe oameni să fie împreună şi să ciocnească un pahar de şampanie şi să-şi ureze sărbători fericite.

De Revelion, locuitorii comunei sunt aşteptaţi de primar în faţa Primăriei

În noaptea dintre ani, locuitorii din Ozun sunt aşteptaţi să ciocnească un pahar de şampanie cu primarul şi consătenii lor, într-un obicei care se află la cel de-al treilea an.

Primarul Raduly Istvan a declarat că a cumpărat 4 baxuri de şampanie şi la ora 00 noaptea îi aşteaptă pe oameni să fie împreună şi să ciocnească un pahar de şampanie şi să-şi ureze sărbători fericite.

„De sărbătorile de iarnă, am împodobit toată comuna, mai ales Ozunul şi Sântionlunca, totul e alb, ne-am implicat cu angajaţii noştri să punem decoraţiuni pe placul tuturor şi chiar au confecţionat unele dintre ele, iar de Revelion ca de obicei la ora 12 în faţa Primăriei cei care vor fi acolo vor primi şampanie şi vom ciocni în cinstea Noului An, să fie oamenii între ei, să fim împreună”, a spus primarul.

Împodobitul comunei a costat 18.000 de lei, iar alte fonduri au fost alocate pentru a cumpăra pachete pentru 560 de persoane nevoiaşe şi 510 pachete pentru preşcolari şi elevii de şcoală din comună.

(A.S.)

Teme articol: revelion Anul nou Ozun sampanie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.