ACTUALITATE 13 decembrie 2015

Junior Business Club a împlinit șase ani de existență

de Mirela Cara | 193 vizualizări

Asociația Junior Business Club din Sfântu Gheorghe a împlinit anul acesta șase ani de existență și activitate, prilej cu care a organizat un eveniment aniversar la care au fost invitați să participe toți voluntarii și partenerii săi. „Pentru noi, cei șase ani de activitate sunt foarte importanți și reprezintă o performanță dacă ne gândim că multe asociații se desființează după doi, trei ani de activitate. Noi am reușit să rezistăm șase ani lucrând numai cu voluntari. Trebuie să precizez că toți suntem voluntari și că ceea ce facem vine din suflet, din dorința de a ajuta tinerii întreprinzători în drumul pe care și l-au ales”, a declarat președintele asociației, Karácsony Zsolt, care a dorit să le mulțumească în mod deosebit tuturor celor care i-au fost alături în tot acest timp, de la voluntari la sponsori și parteneri.

De-a lungul celor șase ani, Junior Business Club a reușit să își atragă parteneri atât în țară, unde sunt susținuți de organizații precum CECCAR sau ASIMCOV, cât și la nivel european, unde colaborează cu Asociația Tinerilor Întreprinzători din Uniunea Europeană. Aceste parteneriate îi ajută să le ofere tuturor tinerilor de până în 35 de ani, care doresc să înceapă o afacere, sprijin la nivel de networking, informare și îndrumare.

Astfel, în cadrul evenimentului de vineri, organizatorii, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Covasna, au acordat două premii. Unul dintre acestea a fost Premiul pentru Tineri Întreprinzători, care reprezintă recunoașterea activității tinerilor întreprinzători și care i-a revenit lui Böjte Gábor, proprietarul firmei Frog Company. Cel de-al doilea premiu a avut un statut aparte fiind oferit în urma unei acțiuni caritabile, organizate cu sprijinul Asociației Top Spin. Acesta a constat într-un concurs de tenis de masă, în cadrul căruia s-a colectat suma de 400 de lei care i-a fost oferită ca premiu lui Zsolt Lukacs, un tânăr din Târgu Secuiesc, aflat la început de drum care va putea folosi banii în scopul promovării activității antreprenoriale pe care o desfășoară.

Pentru viitor, Junior Business Club își propune să dezvolte noi proiecte de susținere a tinerilor antreprenori și să reziste în continuare ca și până acum, în ciuda tuturor dificultăților care se vor ivi în activitatea lor. „Acum când aniversăm șase ani, visăm să ajungem să sărbătorim zece ani de existență și să nu renunțăm, oricât ne-ar fi de greu”, a spus optimist Karácsony Zsolt.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.