ACTUALITATE 28 septembrie 2009

Judecătorii şi-au reluat activitatea

de Covasna Media | 631 vizualizări
[singlepic=378,400,200,,left]Judecătorii de la Judecătoria Sfântu-Gheorghe şi Tribunalul Covasna şi-au reluat de ieri activitatea normală şi au suspendat protestele până în data de 20 noiembrie şi în funcţie de banii care vor fi alocaţi justiţiei prin legea bugetului pe anul viitor. Protestul magistraţilor din judeţ a demarat la începutul lunii septembrie, mai întâi cu intrarea în sălile de judecată fără robe şi însemnele distinctive şi apoi cu judecarea numai a cazurilor

Judecătorii de la Judecătoria Sfântu-Gheorghe şi Tribunalul Covasna şi-au reluat de ieri activitatea normală şi au suspendat protestele până în data de 20 noiembrie şi în funcţie de banii care vor fi alocaţi justiţiei prin legea bugetului pe anul viitor.

Protestul magistraţilor din judeţ a demarat la începutul lunii septembrie, mai întâi cu intrarea în sălile de judecată fără robe şi însemnele distinctive şi apoi cu judecarea numai a cazurilor de urgenţă, arestărilor preventive şi urgenţelor.

Astfel, pe durata protestului cauzele aflate pe rol au fost amânate pentru noi termene de judecată.

Nemulţumirea magistraţilor era legată de prevederile legii unice de salarizare, potrivit căreia ei ar fi suferit o scăderea substanţială a salariilor.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
milut, 29 septembrie 2009
insfarsit au revenit ticalosii
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.