ACTUALITATE 23 februarie 2016

Joi, Ziua Porţilor Deschise la CNMV

de Iulia Drăghici - Taraș | 710 vizualizări

Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe organizează joi, 25 februarie, încă o ediţie de „Ziua Porţilor Deschise”. Evenimentul se va desfăşura între orele 9,00 – 17,00.

În acest interval, cei interesaţi pot să viziteze şcoala, dar şi să participare la activități instructiv-educative cu „ușile deschise” sau să poarte discuţii cu membrii conducerii Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” şi cadrele didactice. Scopul principal al activităţii este de a prezenta viitorilor beneficiari, elevi şi părinţi, resursele materiale şi umane de care dispune CNMV.

O altă ediţie în care Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” a deschis porţile vizitatorilor a avut loc sâmbătă, 20 februarie.

CNMV, singurul liceu teoretic cu limba de predare română din municipiul Sfântu Gheorghe, a fost construit începând din anii 1908-1910. În prezent, acesta se poate lăuda nu doar cu faptul că are una dintre cele mai frumoase clădiri din oraş, ci şi cu rezultatele deosebite ale elevilor săi la competiţiile naţionale şi internaţionale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.