ACTUALITATE 14 septembrie 2020

Jandarmii covăsneni, din nou un exemplu de dăruire

de Iulia Drăghici - Taraș | 593 vizualizări

Începând de joi, 10 septembrie, jandarmii covăsneni au ieșit din nou în fața cetățenilor, dând dovadă de empatie și dăruire. Aceștia au răspuns apelului autorităților din domeniul sanitar și au mers în număr mare să doneze sânge. Joi și vineri au donat peste 20 de jandarmi. Acțiunea continuă și în această săptămână.  

În aceste zile, jandarmii covăsneni vor fi prezenți la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Covasna, pentru a acorda o șansă celor care sunt în suferință având nevoie de transfuzii de sânge. 

Gestul umanitar al colegilor noștri vine în continuarea celorlalte două campanii organizate în acest an, devenind deja un obicei demn de urmat de toți tinerii și de asemenea de toți cei care sunt eligibili ca donatori.

 Solidaritatea față de cei aflați la nevoie și de cei care se agață cu toate puterile de viață, este ceea ce ne definește ca ființe umane, noi jandarmii fiind în primul rând oameni și abia apoi apărători ai legii.

Prin acest gest, sperăm să fim un exemplu pentru toți ceilalți semeni ai noștri din comunitate care pot face acest lucru și totodată îi încurajăm să contribuie la salvarea unei vieți.

Bunătatea oamenilor se vede prin fapte. Haideți să fim oameni, să donăm și să salvăm cât mai multe vieți!”, au transmis, printr-un comunicat de presă, jandarmii covăsneni. 

Anul acesta, ei au mai avut alte două acțiuni similare, organizate în februarie și mai. Și atunci zeci de angajați ai instituției au luat parte la activități. 

Din cauza contextului epidemiologic actual, nu pot fi organizate campanii mobile de donare de sânge, însă cei care doresc totuși să fie de ajutor, pot merge la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine din Sfântu Gheorghe, din strada Bánki Donát, de luni până vineri, între orele 8:00 – 12:00.   

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.