ACTUALITATE 6 aprilie 2022

Jandarmii covăsneni au șapte colegi noi

de Iulia Drăghici - Taraș | 1730 vizualizări

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Covasna are, începând din 4 aprilie, șapte angajați noi. Este vorba despre absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi. 

Cei 7 jandarmi vor urma în această săptămână o perioadă de pregătire și integrare în colectiv. Ieri, în prima zi de lucru, au aflat repartiția la locul de muncă unde vor urma să-și desfășoare activitatea în cadrul inspectoratului. De asemenea, le-au fost prelucrate o serie de instructaje pe diferite linii de muncă.

Entuziasmul și încrederea e ceea ce îi caracterizează, aceștia fiind dornici să învețe lucruri noi, iar perseverența, disciplina și responsabilitatea sunt doar unele dintre calitățile care i-au purtat spre o carieră militară.

Comandantul inspectoratului le-a urat bun venit, succes în activitatea profesională, rezultate de excepție care să îi onoreze și în același timp care să facă cinste uniformei pe care cu mândrie au ales să o poarte”, a transmis marți, într-un buletin de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna. 

Tot în 4 aprilie, Drapelul de Luptă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Gheorghe Doja” Covasna a fost decorat cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, pentru militari, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Bucureşti.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna a fost înfiinţat în data de 1 noiembrie 1991, iar în luna mai a anului 1995 unitatea a primit Drapelul de luptă. 

Pe 3 aprilie, Jandarmeria Română a sărbătorit 172 de ani de la atestarea documentară a Armei. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.