ACTUALITATE 1 iulie 2022

Jandarmii covăsneni au executat a treia misiune din anul acesta la Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 998 vizualizări

 În perioada 28.06.-01.07.2022, peste douăzeci de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna s-au prezentat și au donat sânge  la Centru de Transfuzie Sanguină Sfântu Gheorghe.

Jandarmii se găndesc la cei aflați în suferință și își doresc să contribuie cu o mică parte din ei,  pentru a întinde o mână vieții!

Prin această acțiune, vrem să întărim și să transmitem ideea că un simplu gest, acela de a dona sânge, înseamnă, de multe ori, a salva viaţa cuiva aflat în suferință! Tu, ce aștepți? Alătură-te nouă și tuturor celor care înțeleg importanța unui gest atât de mic, dar atât de important!

Și nu uita, fiecare dintre noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge, pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Cu această ocazie nu putem să nu amintim de ceilalți colegi care sunt „donatori onorifici", în sensul că donează sânge periodic la solicitarea Centrului de Tranzfuzii Sanguine.

Amintim că trimestrial contribuim cu prezența noastră, impulsionând prin exemplul personal, această activitate de donare de sânge, și putem afirma că am facut un obicei din a ajuta comunitatea și în acest mod, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranța cetățenilor.

Hai să salvăm vieți! Ce mai aștepți?

Sursa: Comunicat de presă COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL IJJ COVASNA 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.