ACTUALITATE 3 mai 2010

Jaf la Primăria Bodoc

de Covasna Media | 554 vizualizări
Hoţii au plecat cu banii de pe taxele și impozitele din acest an Hoții au dat iama joi noaptea în sediul Primăriei din Bodoc și au fugit cu 18.000 de lei și cu o cameră video, banii reprezentând taxele și impozitele locale pentru acest an, încasate de la populație, precum și de la composesorat, care tocmai plătise.

Hoţii au plecat cu banii de pe taxele și impozitele din acest an

Hoții au dat iama joi noaptea în sediul Primăriei din Bodoc și au fugit cu 18.000 de lei și cu o cameră video, banii reprezentând taxele și impozitele locale pentru acest an, încasate de la populație, precum și de la composesorat, care tocmai plătise.

Primarul Fodor Istvan povestește că prădătorii au acționat profesionist: s-au urcat pe stâlpul din apropierea sediului și au tăiat energia electrică de la becurile din jur, după care au tăiat cu un topor alarma de pe Primărie, au redus-o la tăcere într-o găleată cu apă, au aruncat apoi în peretele din spatele clădirii cu noroi și pietre ca să se asigure că nu mai este nimeni înăuntru, au tăiat gratiile de la geamul care dădea spre grădină, au scos balamalele seifului cu bani și duși au fost. „Și așa plătesc greu oamenii și avem probleme cu banii, fiind criză, composesoratul abia plătise, și acum am rămas fără bani. Au furat 18.000 de lei și o cameră video”, a spus primarul.

Potrivit acestuia, din cunoștințele lui același mod de operare a fost utilizat și în județul Harghita, în două jafuri de la Tușnad și Sâncrăieni.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, polițiştii de la Serviciul Investigații Criminale au întocmit un prim cerc de suspecți format din 5 persoane şi continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea suspecților.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Janos Iuhas, 3 mai 2010
Tot un care stia...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.