ACTUALITATE 25 mai 2017

UPDATE: ISU Covasna: Intervenții la inundații în Sfântu Gheorghe; Pompierii militari acţionează încă pentru evacuarea apei

de Iulia Drăghici - Taraș | 3381 vizualizări

UPDATE:

În acest moment un echipaj cu 5 pompieri militari încă acționează în zona afectată pentru evacuarea apei (video)

Pe timpul nopții, alături de pompierii covăsneni, au mai participat la intervenție și o echipă din cadrul SGA Covasna  și persoane din cadrul CLSU Sf. Gheorghe cu un buldoexcavator.

***

Ploaia grea de azi noapte nu a rămas fără consecințe. Chiar dacă nu vorbim de inundații grave ca în alți ani, în câteva cazuri din zona municipiului Sfântu Gheorghe a fost solicitată intervenția pompierilor.

„Pompierii militari intervin în municipiul Sfântu Gheorghe pentru înlăturarea efectelor negative în urma fenomenelor meteo periculoase din data de 24.05.2017 - ploi cu caracter de aversă care vor acumula local 25l/mp.

Un echipaj cu o autospecială și  cu 3 motopompe au acționat pentru evacuarea apei pe circa 4 ha de teren agricol, iar în acest moment se intervine în curtea unei societăți comerciale ce a fost inundată pe o suprafață de aprox 2000 mp”, arată un comunicat de presă al ISU Covasna, transmis joi dimineața.
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.