ACTUALITATE 15 decembrie 2016

Irina Loghin vine la Festivalul de Colinde de la Dobârlău

de Iulia Drăghici - Taraș | 1213 vizualizări

Interpreta de muzică populară Irina Loghin va fi prezentă duminică, 18 decembrie a.c., la festivalul de colinde organizat la Căminul Cultural din Dobârlău. Evenimentul, la care intrarea este liberă, îi va avea pe scenă de asemenea, începând cu ora 15, pe copiii de la şcolile din zona Dobârlăului, precum şi corul comunei, „Anemone” şi pe Zoritorii satului.

„Irina Loghin e o interpretă de muzică populară îndrăgită de toată lumea. Am considerat că este persoana potrivită să fie alături de noi în „Seara colindelor”. În prima parte a evenimentului vor colinda copiii de la Dobârlău şi din satele aparţinătoare. Vor mai participa corul comunei, numit „Anemone”, şi Zoritorii din sat. Intrarea la eveniment este liberă. Va fi o seară frumoasă şi îi invit alături de noi pe toţi locuitorii comunei, să fim împreună alături de copiii noştri”, transmite primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu.

Micii colindători care vor fi prezenţi la evenimentul de la Dobârlău s-au pregătit intens alături de cadrele didactice coordonatoare. Grupul de la Lunca Mărcuş este coordonat de educatoarele Minodora Comşa şi Maiana Călitu. Elevii de la Mărcuş se pregătesc alături de educatoarea Cristina Călitu şi învăţătoarea Maria Şerban. Colindătorii din Valea Dobârlăului sunt dirijaţi de educatoarea Codruţa Florea şi învăţătoarea Cosmina Călitu. Alte două grupe de la Grădiniţa din Dobârlău vor face primii paşi pe scenă alături de educatoarele Cristina Iorga şi Dana Florea. Elevii şcolii generale, de la pregătitoare până la clasa a VIII-a, sunt pregătiţi pentru „Seara colindelor” de Elena Toderică, Adela Toderică, Elena Onea şi Felicia Iorga. Corul „Anemone” este coordonat de preotul Gheorghe Iuga.

Evenimentul, care este la prima ediţie, va fi prezentat de două eleve din Dobârlău, Denisa Sidon şi Raluca Drăghici.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.