ACTUALITATE 28 noiembrie 2017

Irina Loghin vine la Covasna de 1 Decembrie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1120 vizualizări

De Ziua Națională a României, Hotelul Căprioara din orașul Covasna se bucură de prezența renumitei artiste

Celebra solistă de muzică populară, Irina Loghin, va fi prezentă de 1 Decembrie în orașul Covasna. Aceasta este invitatul special din acest an al Hotelului Căprioara, unde va și susține un recital cu ocazia Zilei Naționale.

Cu o experiență importantă în organizarea evenimentelor cu ocazia Zilei Naționale a României, societatea Turism Covasna SA aduce și anul acesta covăsnenilor un recital de excepție. Renumita Irina Loghin va fi prezentă vineri la Hotel Căprioara din orașul Covasna și alături de formația Galant din Brașov, care va deschide spectacolul, va oferi un cadou muzical celor mai inspirați care își rezervă locul la eveniment.  

Potrivit organizatorilor, locurile sunt aproape epuizate, însă cei care vor să se numere printre invitați, mai pot să-și rezerve locuri la recepția Hotelului Căprioara, apelând numărul  0267.342.184, la biroul de marketing, la numărul 0760.785.587 sau prin e-mail la marketing@turismcovasna.ro ori receptive.caprioara@turismcovasna.ro.

Tariful de participare la eveniment este de 100 de lei de persoană. Acesta include un meniu tradițional și desigur, programul artistic.

Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepție, să fiți mândri că suntem romani. La mulți ani, România!”, transmit reprezentanții Hotelului Căprioara.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.