ACTUALITATE 14 septembrie 2021

IPJ Covasna scoate la concurs 11 posturi de ajutor șef de post

de Iulia Drăghici - Taraș | 3730 vizualizări

Încadrarea se face din sursă externă

Inspectoratul de Poliție Judeţean (IPJ) Covasna organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ajutor șef de post, din cadrul IPJ Covasna, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă după cum urmează:

- Postul de Poliție Arcuș;

- Postul de Poliție Bixad;

- Postul de Poliție Chichiș;

- Postul de Poliție Micfalău;

- Postul de Poliție Ozun;

- Postul de Poliție Valea Crișului;

- Postul de Poliție Estelnic;

- Postul de Poliție Comandău;

- Postul de Poliție Bățani ;

- Postul de Poliție Brăduț ;

- Postul de Poliție Dobârlău;

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Înscrierea se realizează, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@cv.politiaromana.ro .

- documentele care necesită a fi completate (Ex. cererea de înscriere, declarații, etc.) vor fi printate de către candidat, completate olograf, datate și semnate, iar ulterior scanate în format pdf și transmise în format electronic pe adresa de e-mail indicată mai sus;

ATENȚIE! Se recomandă tuturor candidaților să evite înscrierea la alte concursuri organizate de Poliția Română, la aceeași dată, întrucât testele scrise se vor desfăşura concomitent.

Pentru detalii suplimentare referitoare la modalitatea de înscriere, condiţiile de participare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați site-ul oficial al I.P.J. Covasna-http://cv.politiaromana.ro – cariera/ posturi scoase la concurs/ Anunț organizare concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 11 posturi de ajutor șef post din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală aparținând I.P.J. Covasna

Sursa: COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.