ACTUALITATE 5 iulie 2021

IPJ Covasna: peste 100 de sancțiuni după un control pentru combaterea vitezei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1439 vizualizări

Polițiștii covăsneni de la rutieră au avut în perioada 2 – 4 iulie o acțiune în trafic, pentru combaterea vitezei la volan, dar și pentru verificarea valabilității inspecției tehnice periodice și a conformității plăcuțelor de înmatriculare și înregistrare. S-au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale. 

În perioada 02-04.07.2021, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Covasna au desfășurat acțiuni pe raza de competență pentru combaterea vitezei la volan, precum și pentru verificarea valabilității inspecției tehnice periodice și a conformității plăcuțelor de înmatriculare și înregistrare.

Scopul acestor activități a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum și conștientizarea participanților la traficul rutier cu privire la pericolele care decurg din nerespectarea normelor care reglementează circulația rutieră.

Pe parcursul activităților au fost verificate autovehicule din toate categoriile, fiind aplicate peste 100 sancțiuni contravenționale, iar ca măsuri complementare  au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare”, se arată într-o informare trimisă duminică de IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.