ACTUALITATE 4 februarie 2021

IPJ Covasna: cu 27% mai puține accidente decât anul precedent

de Iulia Drăghici - Taraș | 1099 vizualizări

În anul 2020, la nivelul județului Covasna s-au înregistrat cu 27,10% mai puține accidente de circulație față de anul 2019, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna, într-un comunicat de presă în care se prezintă un bilanț al activității pe anul care tocmai s-a încheiat.  

Activitatea  desfășurată la nivelul structurilor de poliție rutieră a urmărit reducerea cauzelor care au generat producerea de accidente rutiere grave. 

În vederea reducerii cauzelor care au generat producerea de accidente rutiere grave, efectivele de poliție rutieră au organizat și desfășurat în cursul anului 2020 un număr de  1.184 de acțiuni.

La nivelul județului Covasna, în perioada de referință, s-au înregistrat cu 27,10% mai puține accidente de circulație față de anul 2019”, se arată în raportul prezentat, unde se precizează și că siguranța traficului rutier este un domeniu important al activității polițiștilor.

Totodată, oamenii legii informează că acțiunile pentru menținerea siguranței traficului rutier vor fi continuate și în anul 2021, cu accent pe activitățile preventive și a celor de educație rutieră desfășurate în școli. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 4 februarie 2021
pai a scazut traficul datorita starilor de urgenta, alerta, conditiilor sociale, economice, etc.
"captain obvious"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.