ACTUALITATE 7 iunie 2018

IPJ Covasna are 6 autospeciale noi

de Iulia Drăghici - Taraș | 881 vizualizări

La nivel național, 471 de autospeciale noi intră în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții. 

Poliția Română a recepționat prima tranșă de mașini noi, achiziționate din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Primele 199 de autoturisme Dacia Logan urmează să ajungă la structurile teritoriale, iar alte 262 vor intra în dotarea unităților de Poliție, până la data de 18 iunie a.c.

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna este beneficialul a șase astfel de autospeciale, care vor fi repartizate la structurile de poliție din mediul rural și rutieră. Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un  set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.