ACTUALITATE 14 martie 2022

IPJ Covasna anunță selecția candidaților pentru unitățile de învățământ postliceal de specialitate

de Covasna Media | 2835 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Judeţean Covasna, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, sesiunea martie – mai 2022.

Pentru această sesiune de admitere, locurile disponibile sunt:

      1.Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina – 1.340 locuri;

      2.Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca, - 300 locuri;

      3.Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea - 240 locuri.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv on-line în perioada 07.03-18.03.2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail (sursaexterna@cv.politiaromana.ro).

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1), precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 2) de către Inspectoratul de Poliție Județean Covasna, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semnează și se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail sursaexterna@cv.politiaromana.ro 

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este  27.03.2022, ora 16.00, candidații prezentându-se la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna din strada Korosi Csoma Sandor nr. 16.

La înscriere, candidatilor li se va atribui un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs. Candidații vor primi, scanată, cererea-tip de înscriere, completată cu informațiile referitoare la codul unic atribuit și centrul zonal la care sunt arondati.

La limba străină, candidatul optează, prin cererea-tip de înscriere la concursul de admitere, pentru una dintre următoarele discipline: limba engleză sau limba franceză.

Tematica si bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor se publică pe site-ul unității de învățământ organizatoare.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Detalii suplimentare referitoare la condiţiile de admitere, criterii specifice de recrutare și documentele necesare înscrierii, pot fi găsite pe site-ul oficial al I.P.J. Covasna -  http://cv.politiaromana.ro - secțiunea Carieră.

Link:https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2022/anunt-privind-recrutarea-si-selectia-candidatilor-pentru-participarea-la-concursul-de-admitere-la-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-i-g-p-r-in-sesiunea-martie-mai-2022

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.