ACTUALITATE 18 ianuarie 2017

Investiţie de 72.000 de lei în echipamente la Clubul Sportiv Şcolar din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1459 vizualizări

Clubul Sportiv Școlar (CSŞ) din Sfântu Gheorghe are acum echipamente noi în valoare de 72.000 de lei. Finanţarea a fost asigurată, la finele anului trecut, de Primăria reşedinţei de judeţ. Din această sumă au fost cumpărate 300 de bucăţi de treninguri, 100 de mingi (53 de handbal, 47 de baschet), 120 de echipamente de joc (51 dresuri de lupte, 37 echipamente de atletism, 32 de handbal) pentru reprezentarea uniformă a sportivilor la competiții.

Clubul Sportiv Scolar - CSS Sfantu GheorgheFinanţarea va continua cu o a doua parte și în 2017 pentru investiții în echipamente de joc și ghete de competiții. „La baschet mai avem nevoie de rânduri de echipament. Mulţumim autorităţilor locale şi sperăm că ne vom ridica şi noi la măsura aşteptărilor. În contra-partidă am promis că la meciuri, la competiţii vom afişa bannere cu sigla Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe. Totodată, în paralel cu finanțarea Municipiului, CSŞ a primit fonduri şi de la IŞJ Covasna pentru cumpărarea a două panouri de baschet, respectiv o prelată de lupte. Cu această ocazie putem să spunem că am făcut un pas mare înainte în privinţa uniformizării echipamentelor, a reprezentării sportivilor în competiţii, uniform şi cu un aspect îngrijit şi frumos. În continuare, antrenorilor şi sportivilor le revine şansa de a obţine rezultate cât mai bune”, a declarat directorul Clubului Sportiv Şcolar din Sfântu Gheorghe, Nemes Áron, într-o conferinţă de presă.

Potrivit conducerii CSŞ, investiţii în echipamente sportive au mai fost în urmă cu mai bine de 10 ani. În 2006 valoarea finanţării a fost de 500.000 de lei.

Nemes Áron a mai transmis în cadrul conferinţei de presă că, dacă lucrurile vor merge în continuare la fel, peste cel mult trei ani, Clubul Sportiv Şcolar va avea un nou sediu.

„Pentru noi se construieşte o bază modernă pe locaţia stadionului mic, un complex multifuncţional şi sperăm că Primăria va continua investiţiile şi în acest an. Anul trecut au reuşit să construiască mult şi sperăm să continue aceste investiţii şi în 2-3 ani să ne mutăm în acea locaţie, pentru că aici funcţionăm şi avem activitate doar în câteva încăperi”, a explicat acesta, precizând că odată cu mutarea în noul sediu se va avea în vedere şi realizarea unei strategii pe minim patru ani prin care să se evidenţieze priorităţile Clubului.

În prezent, la CSŞ 16 profesori pregătesc 404 sportivi, la şase sporturi: tenis de masă, lupte libere, gimnastică, atletism, handbal şi baschet.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.