ACTUALITATE 24 mai 2010

Investiții de 5 milioane de euro în apă minerală

de Covasna Media | 1399 vizualizări
Noii acționari majoritari ai fabricii de ape minerale Perla Covasnei, Violeta și Valeriu Moraru, foști acționari ai companiei Bere Azuga, intenționează să deschidă în luna iunie o nouă fabrică de ape minerale în județul nostru, anunță conducerea Camerei de Comerț și Industrie Covasna (CCI). Potrivit președintelui CCI Covasna, Herman Rosner, investiția se ridică la 5 milioane de euro, asta după ce deja au fost investiți

Noii acționari majoritari ai fabricii de ape minerale Perla Covasnei, Violeta și Valeriu Moraru, foști acționari ai companiei Bere Azuga, intenționează să deschidă în luna iunie o nouă fabrică de ape minerale în județul nostru, anunță conducerea Camerei de Comerț și Industrie Covasna (CCI).

Potrivit președintelui CCI Covasna, Herman Rosner, investiția se ridică la 5 milioane de euro, asta după ce deja au fost investiți 1,5 milioane de euro în Perla Covasnei, în principal pentru achiziția de utilaje de producție.

Din informațiile prezentate, apa carbogazoasă Azuga se va îmbutelia din iunie la o unitate de tip greenfield de la noi din județ, alături de noul brand recent lansat de companie - „Covasna - tărâmul apelor”.

„În anul 2008 Pepsi Americas a fost nominalizată de CCI Covasna ca  „Investitorul anului” pentru o investiţie de 7,1 milioane euro la Fabrica de ape minerale din Covasna, unde se îmbuteliază apa sub  brandul „Roua Munţilor”. Investiţiile au vizat achiziţia de utilaje şi linii tehnologice performante. În anul 2009 CCI Covasna a avut o prezentare apreciată la a doua Bienală Europeană a zonelor montane, organizată în Franţa, având ca temă „Apa în munţi”, prilej cu care au fost prezentate resursele de ape minerale din Carpaţii de Curbură, din zona Covasna, Harghita”, susține CCI. (A.S.)

Teme articol: CCI investitie apa minerala
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.