ACTUALITATE 19 decembrie 2016

Intrarea în noul an, marcată de două ori la Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 569 vizualizări

Intrarea în anul 2017 va fi marcată în municipiul Sfântu Gheorghe de două ori în noaptea de Revelion, atât după ora Bucureştiului, cât şi după ora Europei Centrale.

Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a anunţat, pe pagina de internet a instituţiei, că a definitivat programul pentru tradiţionala petrecere în aer liber care va fi organizată în noaptea de Revelion în centrul municipiului, când vor avea loc două serii de jocuri de artificii, la ora 0.00 şi la ora 1.00.

Obiceiul de a marca de două ori intrarea în noul an a fost consacrat de membrii comunităţii maghiare, care sunt majoritari în zonă din punct de vedere numeric.

Petrecerea va începe pe 31 decembrie la ora 22.00, în acordurile formaţiilor Grid şi Takáts Tamás Blues Band, la orele 0.00 şi 1.00 se vor ciocni cupele de şampanie în cinstea noului an, iar apoi vor urca pe scenă solista de jazz Luiza Zan şi grupul Snaps Vocal Band.

Organizatorii, Primăria Sfântu Gheorghe şi Casa de Cultură municipală, au lansat un apel către voluntarii de peste 18 ani de a se implica în pregătirea şi desfăşurarea evenimentului, cei interesaţi putându-şi depune candidaturile până la 22 decembrie pe adresa de email kultura@sepsi.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Mia, 20 decembrie 2016
Daaa, ora Europei Centrale...Dar cata "deschidere"...
janos, 20 decembrie 2016
Nu este normal, de aici se vede reaua vointa a primarului. El sau ceilalti merg la serviciu dupa care ora ?
Basil, 20 decembrie 2016
Intrarea in noul an se face dupa fusul orar restul e propaganda tip antal arpad.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.