ACTUALITATE 13 ianuarie 2019

(Update) Intervenție dificilă pentru pompieri la Spitalul de Cardiologie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1036 vizualizări

UPDATE: Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic provenit de la un aparat de încălzire lăsat sub tensiune, informează pompierii covăsneni. 

Știrea inițială: Lupta cu incendiul a durat peste 4 ore  

Cantitatea mare de materiale combustibile și prăbușirea mansardei anexei din curtea Spitalului de Cardiologie cuprinsă de flăcări au îngreunat misiunea pompierilor de a lichida incendiul. Peste 4 ore a durat intervenția salvatorilor. 

„Lupta cu flăcările a fost îngreunată din cauza cantității mari de materiale combustibile și a faptului că mansarda anexei s-a prăbușit în interior. Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore pentru stingerea tuturor focarelor și cercetarea zonei aflată sub dărâmături. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, informează ISU Covasna.

Pompierii covăsneni au fost solicitați duminică dimineață să intervină la un incendiu produs la acoperișul unei anexe aflate în curtea Spitalului de Cardiologie din orașul Covasna.

La fața locului au acționat 20 de pompieri militari și voluntari cu 3 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Știrea INIȚIALĂ. 

Sursă foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.