ACTUALITATE 28 mai 2014

Inspirăm o nouă generaţie!

de Covasna Media | 127 vizualizări

Afis_biticli_04

Ziua Internaţională a Copilului va fi sărbătorită şi la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni

Organizator: Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni; Parteneri: Clubul de Ornitologie „Mugurar” de la Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe; Societatea Ornitologică Română – Sucursala Covasna „Falco Tinnunculus”; Asociaţia de Dezvoltare Durabilă ALUTUS; Asociaţia Cultural - Ştiinţifică „Carpaţii Răsăriteni”; Radio România Tg. Mureş, Agenţia Naţională Antidrog – Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna.

Program: 29-31 mai între orele 10:00-16.00; 1 iunie între orele 10:00-13.00.

Locaţie: Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, str. Gábor Áron, nr.16, Sfântu Gheorghe

Activităţi: Expoziţia de arheologie „Aşezarea preistorică Păuleni Ciuc, Dâmbul Cetăţii”; Expoziţie de fotografie „În lumea păsărilor”; Ateliere creative: origami, pictură pe forme din gips, modelare manuală a lutului, brăţările prieteniei; Proiecţie de filme despre lumea minunată a păsărilor; Observarea şi identificarea păsărilor; Recunoaşte pasărea! Activităţi de determinare a speciilor de păsări; Aripi din hârtie – atelier de origami şi colaje; Concurs cu premii „Găseşte pasărea ascunsă în muzeu”.

Participarea copiilor la aceste activităţi este gratuită.

Activităţile programate pentru a se desfăşura în curtea muzeului sunt condiţionate de starea vremii.

În data de 1 iunie, Caravana Bicicleta Radio Târgu Mureş poposeşte şi la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni. Caravana Bicicleta a ajuns, astfel, la a XIV-a ediţie. Este un eveniment de notorietate, o marcă a RTM şi promovează stilul de viaţă sănătos, în armonie cu natura. Echipa de biciclişti a radioului va parcurge timp de 9 zile, circa 600 de km, la pas şi la pedală, prin 5 judeţe din Transilvania.

Sărbătorim copiii la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni! Mai multe detalii puteţi afla pe www.mncr.ro.

Vă aşteptăm!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.