ACTUALITATE 21 februarie 2016

Înscrieri pentru ONG-ul anului din județul Covasna!

de Covasna Media | 902 vizualizări

 Federația Organizațiilor Civile din județul Covasna – CIVEK anunță premiul pentru ONG-ul anului 2015, prin care premiază cea mai bună organizație non-guvernamentală din județul Covasna. Decernarea premiului are ca scop recunoașterea și promovarea inițiativelor civile și în același timp oferă încurajare pentru echipa ONG-ului. ONG-ul aplicant se poate înscrie cu un singur proiect/activitate/program, care este considerată cea mai reușită activitate a ONG-ului din anul precedent.

Premiul include o diplomă și un voucher de 1000 de lei, care poate fi preschimbat pentru cheltuieli organizaționale, legate de consumabile și servicii de tipografie.

Se pot înscrie organizații civile din județul Covasna, dar nominalizarea se poate efectua și de persoane independente. Pentru a aplica se completează formularul de înscriere în limba maghiară sau română, care poate fi solicitat pe adresa de mail: civilekharomszekert@yahoo.com. Formularul se trimite în format electronic la aceeaşi adresă de mail până la data de 11 martie 2016, notând la subiect: Nominalizare Premiu ONG-ul anului_Denumirea ONG-ului. Stabilirea câștigătorului va fi realizată de comitetul executiv a Federației și va fi comunicată până la data de 21 martie 2016 pe site-ul federației: www.civek.ro.

Criteriile de evaluare sunt următoarele: mesajul programului nominalizat, principiile promovate prin programul nominalizat și valorificarea acestora în comunitatea din județ. În același timp este luat în considerare efortul și energia depuse de echipa de proiect, raportat la resursele existente; dar şi impactul programului asupra grupului țintă.

Teme articol: ONG premii Covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.