ACTUALITATE 25 iunie 2020

(Update) FOTO Circulație oprită pe DN10 din cauza unei noi viituri

de Iulia Drăghici - Taraș | 4341 vizualizări

UPDATE3: Circulația a revenit la normal începând cu ora 20:50. 

UPDATE 2:  „În urma ploilor abundente înregistrate în cursul zilei de astăzi, pompierii covăsneni  au fost solicitați sa intervină în sprijinul populației din Sita Buzăului.

Echipaje din cadrul Pichetului Întorsura Buzăului și Detașamentului Sfântu Gheorghe actionează cu patru motopompe pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate de inundații.

De asemenea, primăria Sita Buzăului și echipaje din cadrul Secției Drumuri Naționale intervin cu mai multe buldoexcavatoare pentru degajarea aluviunilor ce au pătruns  în trei puncte pe Drumul Național 10”, a transmis ISU Covasna. 

UPDATE: Se circulă alternativ. 

Echipaje de la Drumuri și Poduri, dar și ale autorităților locale, intervin pentru degajarea drumului. 

Știrea inițială: Traficul rutier este întrerupt pe DN10 Gura Siriului – Întorsura Buzăului, între kilometri 101-105, pe raza localității Sita Buzăului, județul Covasna, din cauza unei viituri și a aluviunilor ajunse pe suprafața de rulare. Se acționează pentru înlăturarea efectelor meteorologice, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. Potrivit autorităților locale, sunt inundate și două case. 

Ruta ocolitoare este Brașov – DN1A – Vălenii de Munte – Ploiești – DN1B – Buzău. 

Potrivit autorităților, de vină este tot o ploaie torențială. De această dată, sunt și două case inundate. 

Din nou o ploaie torențială ne-a întrerupt circulația în zonă pe DN10 în trei puncte. Avem două case inundate, acum au venit pompierii și scoatem apa, o trecem peste dig”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, primarul Nicolae Stoica.

Probleme similare au fost și miercuri în zona Zăbrătău din Sita Buzăului, când DN10 a fost blocat în trei locuri din cauza aluviunilor. 

Sursa foto: DRDP Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.