ACTUALITATE 21 martie 2018

Informații de știut despre concursul de idei pentru reabilitarea completă a lacului din cartierul Gării

de Covasna Media | 535 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a anunțat la data de 13 martie concursul de idei pentru reabilitarea lacului din cartierul Gării. Primăria solicită implicarea cetățenilor în identificarea unor soluții pentru asigurarea înființării și dezvoltării unui spațiu comunitar sustenabil pe termen lung.

Cei interesați vor putea participa la o inspecție a locației în ziua de 21 martie, de la ora 10, în cadrul căreia vor putea vizita împrejurimile lacului împreună cu un reprezentant al Primăriei, și vor putea discuta despre starea lacului.

Anunțul concursului se referă exclusiv la idei, adică nu trebuie depuse proiecte complete. Din acest motiv, Primăria așteaptă orice idei de la persoane fizice, în cazul în care acestea corespund criteriilor de bază: completarea anexelor, respectarea termenelor, prezentarea unui plan grafic pe un afiș de mărime A1, completarea formularului de concurs care trebuie să conțină o prezentare a ideii în maxim 500 de cuvinte.

Planul grafic poate conține imagini, elemente grafice realizate manual sau planuri realizate cu programe de proiectare. Important este ca acestea să fie prezentate pe un afiș de mărime A1 și să poată fi recunoscută și reconstituită grafic de către Comisia de evaluare.

O fază importantă a prezentării ideilor este forumul public din 26 aprilie, în cadrul căruia toți concurenții vor avea oportunitatea de a-și prezenta ideile locuitorilor interesați. Participanții la forum vor putea vota pentru proiectele prezentate, însă Comisia de evaluare nu este obligată să ia în considerare rezultatul votului.

Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 13 aprilie. Proiectele pot fi depuse personal, în camera 17 a Primăriei, sau prin e-mail la adresa levente.kolumban@sepsi.ro. Puteți găsi anunțul concursului și anexele aferente pe pagina www.sfantugheorgheinfo.ro. Vă dorim tuturor proiecte de succes!

Biroul de imagine al Primăriei

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.