ACTUALITATE 16 decembrie 2018

(Update) INFO-TRAFIC: Două drumuri închise din cauza viscolului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1604 vizualizări

UPDATE (ora 15:00): Începand cu ora 15:00 s-a redeschis DJ 121A, pe sectorul cuprins între km 32+700m și km 35+100 (între localitățile Pădureni și Angheluș). 

„La această oră, la nivelul județului Covasna nu mai există tronsoane de drum cu circulația blocată sau restricționată din cauza efectelor fenomenelor meteo. Polițiștii continuă să acționeze în teren pentru menținerea siguranței traficului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

UPDATE (ora 12:00): S-a redeschis circulației rutiere DJ 121A, pe sectorul cuprins între km 24+500m si km 27+100 (între localitățile Moașa și Leț).

Știrea inițială: Situația drumurilor pe raza județului Covasna la ora 10:00:

  • Se circulă normal pe toate drumurile naționale;
  •  Tronsoanele DJ 121A, între Angheluș-Pădureni și Moacșa-Leț, rămân închise circulației rutiere. Viscolul a despus un strat gros de zăpadă, iar drumarii acționează la această oră pentru îndepărtarea acesteia.
  • DC1 din localitatea Petriceni(com. Sînzieni) este închis pe o porțiune de aproximativ 500 metri pentru ca utilajele să poată interveni pentru deszăpezire.

Polițiștii vă sfătuiesc să circulați cu prudență sporită, și să nu plecați la drum dacă nu aveți mașina echipată corespunzător pentru circulația pe timp de iarnă.

Circulația cu o viteză redusă, adaptată în permanență condițiilor meteo-rutiere și mărirea distanței între autovehicule sunt măsuri care vă pot feri de accidente rutiere.

Nu în ultimul rând, dacă trebuie să plecați la drum lung, informați-vă despre starea drumurilor și condițiile meteo prognozate în zonele unde urmează să circulați, iar dacă este cazul, pentru siguranța dumneavoastră, analizați oportunitatea plecării și luați în calcul amânarea călătoriei.

Sursa: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.