ACTUALITATE 24 iulie 2009

Închiderea SPAR Sfântu-Gheorghe lasă în urmă 22 de şomeri

de Covasna Media | 916 vizualizări
În urma închiderii punctului de lucru din Sfântu Gheorghe al lanţului de magazine Spar, 22 de persoane vor deveni şomere cu începere din luna august. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna, intrările în şomaj de la Spar nu reprezintă o concediere colectivă, deoarece este vorba despre închiderea unui punct de lucru.

În urma închiderii punctului de lucru din Sfântu Gheorghe al lanţului de magazine Spar, 22 de persoane vor deveni şomere cu începere din luna august.

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna, intrările în şomaj de la Spar nu reprezintă o concediere colectivă, deoarece este vorba despre închiderea unui punct de lucru.

„Noi i-am invitat la AJOFM pe toţi cei 22 viitori şomeri, pentru a le explica ce au de făcut în continuare şi pentru a discuta despre perspectivele lor, deoarece este vorba despre multe persoane care prin închiderea acestui punct de lucru rămân fără locuri de muncă”, a declarat în acest sens consilierul AJOFM Covasna, Nicoleta Roşia.

În ceea ce priveşte disponibilizările, directorul AJOFM, Dorel Lungu, a declarat că la nivel general, există anumite intenţii de efectuare a unor disponibilizări, din partea diverşilor angajatori, însă până în prezent nu s-a anunţat nimic în mod concret.

M.R.

Teme articol: SPAR someri faliment
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ion Ciobanu, 24 iulie 2009
Aşa-s unele spaţii comerciale, parcă e ceva necurat la mijloc, nimic nu rezistă acolo. Univers-all parcă era făcut să dea faliment, îmi amintea de fostele super-magazine comuniste. Poate vine citeste integral
Ariel, 24 iulie 2009
Daca ma gandesc bine, locul pe care se afla cladirea la al carei parter a functionat fostul Spar pare sa fie blestemat: mai intai a sucombat centrul comercial Torpy al lui Visan, apoi a dat chix dupa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.