ACTUALITATE 28 februarie 2018

Încercare de suicid la o stână din Fotoș

de Iulia Drăghici - Taraș | 1327 vizualizări

Tânărul avea leziuni în zona gâtului și pieptului

Ipoteza suicidului se confirmă până în acest moment în cazul tânărului de 25 de ani din satul Fotoș aparținător comunei Ghidfalău, găsit săptămâna trecută cu leziuni în zona gâtului și pieptului.

„Referitor la cazul tânărului de 25 de ani care a fost găsit în dimineața zilei de 22 februarie 2018, cu leziuni în zona gâtului și pieptului, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna informează că din cercetările efectuate în cauză, până la acest moment, s-a stabilit că persoana ar fi încercat să se sinucidă”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Joia trecută, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că, la o stână din localitatea Fotoș, a fost găsită o persoană având leziuni în zona gâtului.

„La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de poliție, constatând că aspectele sesizate se confirmă. Victima, un tânăr de 25 de ani care lucra la stâna respectivă, prezenta leziuni în zona gâtului și a pieptului, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital”, au transmis polițiștii covăsneni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.