ACTUALITATE 5 decembrie 2023

Începe montarea patinoarului în aer liber din Piaţa Centrală

de Daniela Luca | 489 vizualizări

Tarifele rămân la fel ca anul trecut

Spre bucuria copiilor și a iubitorilor de patinaj din Sfântu Gheorghe, lucrările la patinoarul mobil din fața sediilor Prefecturii și Consiliului Județean vor începe săptămâna aceasta, spun reprezentanții Sepsi Rekreativ.

La finalul săptămânii trecute, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat un proiect de hotărâre privind contractul de asociere între municipiul Sfântu Gheorghe și Sepsi Rekreativ S.A. în vederea acordării sprijinului logistic în scopul amenajării unui patinoar artificial mobil în Piața Libertății. În documentație se precizează că patinoarul de 20x29 metri va funcționa în perioada decembrie - martie.

Directorul Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd, ne-a informat luni că montarea va începe săptămâna aceasta.

„Cred că săptămâna asta vom începe amenajarea patinoarului. La sfârșitul săptămânii ar trebui să fie gata deja. Deci anul ăsta îi dăm drumul mai repede, pentru că anul trecut a fost situația aceea în care s-a topit gheața, pentru că a fost prea cald. Sperăm că o să avem și patinoar și pârtie și că lumea o să vină în număr cât mai mare”, ne-a spus Bodor Lóránd.

Anul trecut, patinoarul din centrul orașului s-a deschis pe 23 decembrie și a fost închis temporar, chiar în timpul sezonului, din cauza temperaturilor ridicate, iar în luna februarie a fost demontat.

„Durata unui acces pentru public este de două ore, conform programului prestabilit. De asemenea, aveți posibilitatea de a închiria gheața pentru o oră, pentru antrenamente și diferite evenimente”, se arată pe pagina Sepsi Rekreativ. 

Un bilet pentru adulți va costa la fel ca anul trecut, adică 21 lei, iar un bilet cu limită de vârstă va costa 15 lei.

Persoanele care dețin card Sepsi, beneficiază de reducere de 50% din prețul biletului, iar persoanele care dețin card pentru familii numeroase, eliberat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, beneficiază de o reducere de 75%.

Reprezentanții Sepsi Rekreativ ne-au informat luni că până în prezent au fost eliberate 12.962 de carduri Sepsi.

Începând de vineri, 1 decembrie, s-a deschis și patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi. Acesta funcționează între orele 19:00 și 21:00, iar în weekend între orele 11:00-13:00 și 19:00-21:00.

Biletul standard costă, la fel ca în cazul patinoarului mobil din centru, 21 de lei, pentru două ore pe gheață, iar cel cu reducere costă 15 lei. Și aici se aplică reducerile pentru cei care dețin cardul Sepsi sau cardul pentru familii numeroase. Închirierea întregului patinoar costă 300 de lei și se face doar cu rezervare prealabilă, iar închirierea patinelor pentru două ore costă 15 lei.

Sursă foto: arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.