ACTUALITATE 16 mai 2019

Încep înscrierile pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal în beneficiul MAI

de Covasna Media | 816 vizualizări

Îți dorești un loc de muncă cu o activitate plină de dinamism și provocări? Ești o persoană care crede în cinste și corectitudine? Atunci ai calitățile necesare pentru a te alătura echipei noastre.

A început activitatea de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal în beneficiul M.A.I., sesiunile 2019 și ianuarie 2020.  Înscrierile se pot face după cum urmează:

  • Până la data de 24 mai 2019 pentru Academia de Poliție „A.I. Cuza”, instituțiile de învățământ superior ale M.a.P.N, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” precum și instituțiile de învățământ postliceale ale M.a.P.N, concursurile desfășurându-se în cursul lunilor iulie – august 2019 conform calendarului stabilit de fiecare instituție de învățământ;
  • Până la data de 15 noiembrie 2019 pentru instituțiile de învățământ postliceal din cadrul M.A.I, concursurile desfășurându-se în cursul lunii Ianuarie 2020.

Înscrierile se fac la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna din Sfântu Gheorghe, strada K. Cs. Sandor nr. 16, de luni până vineri între orele 9:00 și 14:30. Cei interesați se pot prezenta cu cartea de identitate și vor primi toate îndrumările pentru completarea documentației necesare la dosarul de înscriere.

Condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinească un candidat sunt: să aibă vârsta minimă de 18 ani sau îi împlinească pe parcursul anului 2019, să fie absolvent de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, să aibă media cel puțin 9 la purtare, pe durata liceului.

Mai multe detalii despre concursul de admitere pot fi consultate pe site-ul I.P.J. Covasna, accesând linkul https://cv.politiaromana.ro/ro/, secțiunea „Carieră”.

(Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.