ACTUALITATE 6 iulie 2022

Incendiu puternic la o locuință din Valea Mare

de Iulia Drăghici - Taraș | 3334 vizualizări

O locuință din Valea Mare a fost cuprinsă miercuri de flăcări. La momentul când pompierii au ajuns la fața locului, focul se manifesta cu violență la mansarda și acoperișul casei, cu posibilitatea de propagare și la casele învecinate. Intervenția este îngreunată de lipsa hidranților din localitate, informează ISU Covasna. La această oră (13:30), intervenția este încă în derulare. 

Pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină în această dimineață la un incendiu ce a cuprins o casă din localitatea Valea Mare. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sf. Gheorghe și Stației de Pompieri Întorsura Buzăului. La ajungerea forţelor de intervenţie la locul evenimentului, flăcările se manifestau cu violență la mansarda și acoperișul casei, cu posibilitatea de propagare și la casele învecinate.

Intervenția este îngreunată de lipsa hidranților din localitate, alimentarea autospecialelor realizându-se din fântânile din apropiere și din surse naturale de apă aflate la câțiva km.

În sprijinul pompierilor militari intervin și pompieri voluntari cu două autospeciale din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Ozun și Zagon. În acest moment, incendiul este localizat și se acționează pentru lichidarea acestuia”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna.

Sursa foto: ISU Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.