ACTUALITATE 17 aprilie 2018

FOTO Incendiu puternic la o hală din Sita Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 3993 vizualizări

Pompierii s-au luptat peste trei ore cu focul izbucnit, cel mai probabil, de la un scurt-circuit electric

O hală de lemne din Sita Buzăului a fost cuprinsă de flăcări luni seara. Intervenția pompierilor a durat peste trei ore. Pagubele sunt însemnate, însă, din fericire, nu au existat victime umane.

Pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină în jurul orei 19:32. Focul a înghițit hala cu lemne de 130 de metri pătrați și a provocat pagube importante. 

„S-au deplasat la fața locului două autospeciale de apă și spumă, o autospecială de primă-intervenție și comandă, un echipaj SMURD aparținând Pichetului de Pompieri Întorsura Buzăului și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri din Sfântu Gheorghe. A ars hala pe o suprafață de 130 de metri pătrați și mai multe utilaje specifice – bazic, circular, mașini pentru ascuțit, au ars și 35 de metri cubi de cherestea. De asemenea, s-au deteriorat o anexă din tablă în proporție de 40% și aproximativ 10 metri cubi de cherestea în proporție de 50%”, au declarat, pentru Observatorul de Covasna, reprezentanții ISU Covasna.

La incendiu au fost mobilizați 17 pompieri de la ISU Covasna, dar și pompieri și jandarmi, precum și un echipaj de la SVSU Sita Buzăului, de la Electrica și mai mulți cetățeni.

Cauza probabilă a incendiului este un scurt-circuit electric, provocat de cablu electric defect, mai informează pompierii covăsneni. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.