ACTUALITATE 15 decembrie 2019

Incendiu provocat într-un apartament din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 6541 vizualizări

Un bărbat a încercat să aprindă focul în casă, cu mobilă și textile

Locuitorii unui bloc din strada Aleea Hărniciei din Sfântu Gheorghe au tras o sperietură zdravănă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un incendiu a fost provocat într-un apartament de la etajul 1. Din fericire, au ars doar niște piese de mobilier, focul a fost stins rapid de pompieri și nu a fost necesară evacuarea locatarilor. La spital a ajuns însă persoana din apartament, cunoscută cu probleme psihice, potrivit pompierilor.

Sesizarea a fost făcută în jurul orelor 22:00. Se anunța că dintr-un bloc de pe Aleea Hărniciei iese fum dintr-un apartament. Polițiștii și pompierii s-au deplasat la fața locului și s-a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani a încercat să aprindă focul folosind piese de mobilier și materiale textile. Focul a fost stins și bărbatul a fost dus la spital”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna,  purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

La fața locului s-au deplasat, din partea ISU Covasna, două autospeciale cu apă și spumă cu opt pompieri și o ambulanță SMURD, cu trei paramedici.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.