ACTUALITATE 10 iunie 2019

Incendiu provocat de un trăsnet, la Lădăuți

de Iulia Drăghici - Taraș | 6594 vizualizări

Un trăsnet a provocat luni, în jurul orei 13:40, un incendiu puternic la o casă și anexa gospodărească din satul bărcănean Lădăuți. Pagubele materiale sunt însemnate, potrivit pompierilor, însă, din fericire, focul nu a făcut victime.

Au ars: acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de circa 100 de mp, anexă gospodărească confecționată din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de circa 80 de mp și acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn pe o suprafață de circa 70 de mp (anexă realizată din elemente de zidărie), circa 5 tone de fân, circa 10 mc de lemn, alte elemente combustibile din interiorul anexei. S-au degradat și elementele structurale ale casei de locuit”, ne-a informat ISU Covasna.

Intervenția a durat mai bine de patru ore. De la Pichetul de Pompieri Întorsura Buzăului au intervenit cinci subofițeri cu două autospeciale cu apă și spumă.

Totodată, potrivit pompierilor, la fața locului a intervenit și SVSU Barcani. Cei șase pompieri voluntari, ajutați de un buldoexcavator, au intervenit pentru a îndepărta elementele arse.

Sursa foto: arhivă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.