ACTUALITATE 1 iulie 2021

Incendiu la o șură lovită de trăsnet

de Iulia Drăghici - Taraș | 3926 vizualizări

O șură din localitatea Lisnău a fost cuprinsă de flăcări în dimineața zilei de joi, după ce a fost lovită de trăsnet. Pompierii au intervenit cu trei maşini cu apă şi spumă.

„Pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs de un trăsnet la o șură din localitatea Lisnău. (...) Echipe de intervenţie, alcătuite din 16 de pompieri specializaţi în stingere şi prim ajutor, din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe şi Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ozun au acţionat cu 3 maşini cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD la incendiul produs la o şură din localitatea Lisnău.

Pompierii au reuşit izolarea arderii la nivelul acoperişului şi a podului pe suprafaţă de circa 80 mp şi evitarea propagării incendiului la întreaga construcţie sau la vecinătăţi”, a mai informat ISU Covasna.

 Fenomenele meteorologice periculoase de noaptea trecută, prognozate de codul portocaliu emis pentru județul nostru, au generat și întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică în 10 localități.

Totodată, ploaia torenţială a generat inundarea a peste 40 de curţi, subsoluri şi fântâni din localitatea Zăbala. Evacuarea apei se realizează de pompieri militari şi voluntari din cadrul Secţiei Târgu Secuiesc şi a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zăbala cu ajutorul motopompelor, mai informează ISU Covasna.

Sursa foto: Arhivă/ ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.