ACTUALITATE 14 martie 2020

Incendiu cu victimă, la Vama Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 5304 vizualizări

O casă cu etaj din comuna brașoveană Vama Buzăului a fost sâmbătă seara cuprinsă de flăcări. În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 35 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare și superioare. Focul a fost stins în jurul orelor 21:00. La intervenție au participat pompieri și paramedici de la ISU Brașov și ISU Covasna, prin Pichetul de Pompieri din Întorsura Buzăului, dar și un echipaj SAJ din Întorsura Buzăului. 

„În jurul orei 18.00 am fost anuntați de producerea unui incendiu la o casă cu etaj în localitatea Vama Buzăului. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD de la ISU Brașov și două autospeciale cu apă și spumă de la Pichetul de pompieri Întorsura Buzaului. S-a mai deplasat și o ambulanță SAJ de la Întorsura Buzăului.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Incendiul s-a manifestat cu flăcări violente și s-a dezvoltat foarte repede din cauza cantității mari de material lemnos din care era construită casa.

În urma incendiului, o persoană de sex masculin în vârstă de 35 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare și superioare.  

I s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului, iar ulterior victima a fost transportată la Spitalul Județean Brașov, de către echipajul SMURD. Bărbatul era conștient. În jurul orei 21:00 incendiul a fost lichidat”, informează ISU Brașov. 

Sursa foto: ISU Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.