ACTUALITATE 19 decembrie 2017

Incendiu cu o victimă la o casă din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1423 vizualizări

Coșul de fum deteriorat ar fi cauza izbucnirii focului, spun pompierii 

Sărbătorile nu vor fi prea fericite pentru o familie a cărei locuință a luat foc marți dimineața. Nu doar că proprietarul casei a suferit arsuri, dar a fost distrusă și o mare parte din mansarda imobilului. 

„Pompierii și paramedicii covăsneni au intervenit în această dimineață pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit de pe strada Arcușului din municipiul Sfântu Gheorghe.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje ale Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe cu trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

În urma incendiului au ars tavanul mansardei din lemn pe o suprafață de cca. 60 mp, acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de cca. 90 mp şi pardoseala din lemn a mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. 

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scântei provenite din coșul de fum deteriorat.

Proprietarul casei a sufert arsuri de gradul I și II la un membru superior și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la paramedicii SMURD”, arată un comunicat de presă transmis de pompierii covăsneni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.