ACTUALITATE 28 ianuarie 2016

În Sfântu Gheorghe s-ar putea construi un parc numai pentru tineri

de Mirela Cara | 698 vizualizări

Renumit pentru accentul pe care îl pune pe cultură, orașul Sfântu Gheorghe pare să fie din ce în ce mai aproape de tineri. Astfel, Comisia de Tineret şi Sport din Consiliul Local intenționează să amenajeze un spațiu destinat tinerilor din Sfântu Gheorghe, în care aceștia să se poată întâlni, discuta și desfășura activități specifice vârstei lor, fără să deranjeze locuitorii orașului.

Cum va arăta spațiul, în cât timp se va construi și alte detalii de acest gen vor fi făcute publice de către Comisia de Tineret și Sport în cursul lunii februarie.

Deși în țară mai sunt și alte orașe care au astfel de spații amenajate, pentru Sfântu Gheorghe un asemenea loc ar fi și o oportunitate a tinerilor de a se apropia și a consolida relațiile interetnice. „În multe orașe sunt locuri pentru tineri. Ultimul loc de acest gen pe care l-am văzut a fost în Timișoara. Ideea este foarte bună căci într-un astfel de spațiu tinerii pot să își petreacă timpul liber între ei. Pentru Sfântu Gheorghe, ar fi un câștig foarte mare. La noi au fost construite mai multe locuri pentru copii, ceea ce este minunat, dar credem că este esențial ca şi tinerii să beneficieze de un astfel de loc. Noi am avut mai multe focus grupuri cu tinerii din licee, atât tineri români, cât și tineri maghiari, și ideile lor vor fi cele pe care le vom implementa în acest proiect, cu ajutorul specialiștilor, desigur”, a declarat consilierul local PNL Mădălin Guruianu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
apc, 29 ianuarie 2016
Sunt curios daca adociatio pro Covasna va critica planul lui m.guruianu. Daca primarul avea ideea,era sigur criticat pana acum
Vladescu, 29 ianuarie 2016
oh, superb spus!
werner, 29 ianuarie 2016
Imi este frica de cat de vaga este propunerea domnului consilierul local PNL Mădălin Guruianu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.