ACTUALITATE 7 mai 2010

În Sfântu-Gheorghe Primăria vrea să închidă centrul pe perioada verii

de Covasna Media | 269 vizualizări

Pe perioada verii, Primăria Sfântu Gheorghe doreşte să închidă centrul oraşului la fiecare sfârşit de săptămână, astfel încât acesta să poată fi folosit pentru plimbări, ciclism şi alte activități. În acest sens, municipalitatea îi invită pe cetățeni să arate dacă sunt de acord sau nu cu această inițiativă pe siteul www.sfantugheorgheinfo.ro.

Potrivit primarului Antal Arpad, cetățenii vor putea să-şi exprime opțiunile în acest sens începând din acest final de săptămână până pe 1 iunie. Dacă locuitorii vor decide că sunt de acord cu propunerea municipalității, centrul oraşului se va închide circulației auto în fiecare week-end, începând cu data de 6 iunie. (M.V.)

Teme articol: centru maşini plimbari
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
eugen, 8 mai 2010
Ideea cu centrul orasului inchis la sfirsit de saptamina,este buna si chiar necesara.Ma gindesc in special la copiii care vor si ei spatiu de joaca.Poate,si primarul de la Intorsura Buzaului,ar putea citeste integral
anonim, 7 mai 2010
mda e o idee buna,hai sa inchidem tot orasul
Primar_la_Hetea, 7 mai 2010
am votat da, ideea e foarte buna
ionela, 7 mai 2010
Da buna idee,chiar va fi placut sa ma plimb prin centru,dar as vrea mai multa activitate pt copii in zilele de sambata si duminica in centrul orasului.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.